Още изгледи

Tchibo Cafissimo Espresso Elegant 100% Arabica

Цена: 6,60 BGN

Неналичен

Кат. №:464518
Описание:

Капсулите кафе Tchibo Espresso Elegant от кафе на зърна 100% Арабика ще зарадват истинските любители на еспресо, с лекия си плодов вкус с тънки нотки на цитрусови плодове и шоколад. Открийте едно уникално еспресо с италиански стил. Вследствие на това, че са плътно опаковани, капсулите Tchibo запазват аромата на прясно смляното кафе за дълго време, за да можете да се наслаждавате на хубаво кафе всеки ден. Забележка: Капсулите Tchibo са съвместими със системата Tchibo Cafissimo, но и със системите CaffItaly - OCS 3000 и Gaggia L'amante. Форма за представяне: 10 бр. / кутия или 80 бр. / опаковка. Представената цена е валидна за една кутия с 10 броя.

Цена: 6,60 BGN

Детайли

Капсулите кафе Tchibo Espresso Elegant от кафе на зърна 100% Арабика ще зарадват истинските любители на еспресо, с лекия си плодов вкус с тънки нотки на цитрусови плодове и шоколад. Открийте едно уникално еспресо с италиански стил.
Вследствие на това, че са плътно опаковани, капсулите Tchibo запазват аромата на прясно смляното кафе за дълго време, за да можете да се наслаждавате на хубаво кафе всеки ден.
Забележка: Капсулите Tchibo са съвместими със системата Tchibo Cafissimo, но и със системите CaffItaly - OCS 3000 и Gaggia L'amante.

Форма за представяне: 10 бр. / кутия или 80 бр. / опаковка.

Представената цена е валидна за една кутия с 10 броя.

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.

Мнения

Напишете своето собствено мнение

Вие разглеждате: Tchibo Cafissimo Espresso Elegant 100% Arabica