Despre noi

Всичко започна през 2007 г. в Румъния, където стартирахме два успешни проекта - концепции: Tchibo To Go и The Coffee Shop.

Tchibo To Go е проект стартирал през 2008 г заедно с Tchibo Coffee Service GmbH и предлага на клиентите и любителите на кафе, качествен продукт на справедлива цена. Независимо дали говорим за еспресо, капучино, лате макиато или американо, клиентите се наслаждават на качеството и свежестта на най-добрите кафени зърна Арабика.

Революционирахме пазара на кафе, като донесохме радостта от кафето сред неговите любители.

През Ноември 2014 г. концепцията Tchibo To Go стартира и  в България, отново с изключителното партньорство с Tchibo Coffee Service GmbH.

Продължаваме да въвеждаме иновации в кафе бизнеса, за да Ви предоставим качествено кафе чрез нашите автоматични или традиционни  машини за еспресо. Нашите екипи - търговски и сервизен са на ваше разположение с цялата необходима информация за кафето и кафемашините.

Нашата основна цел е да предложим качествено кафе независимо от вида на потреблението: офис, търговски обект на дребно или пък ХоРеКа обект. За всеки един от тях можем да предложим едни от най-добрите решения. Партнър Кофи Сървисис е ексклузивни вносители за Румъния на: Rhea Vendors, Ascaso, Sielaff, Elektra, La Pavoni, Concept Art, Mahlkoenig, Expobar, Coffee Queen, Tchibo. Тези партньорства ни дават възможност да предлагаме качество и конкурентни цени.

Ще продължим да правим нововъведения, за да ви предложим не само кафе, а най-доброто кафе!

Изберете нашите кафе решения и тайните на кафето и на кафемашините за еспресо ще бъдат разкрити. Нашите професионалисти ще ви насочат към най-доброто предложение, като вземат под внимание вашите нужди.

The Coffee Shop - Everyone should afford a good cup of quality cofee.

Проекта с магазините за кафе от веригата The Coffee Shop стартира през 2012 год. Изцяло собствена концепция изградена от екип с над 10 години опит в кафения бизнес. В The Coffee Shop имате възможност да се насладите на изключително богата гама от кафета идващи от различни региони на целия свят,  с възможност за сервиране на над 35 кафе специалитети. Клиентите могат да избират напитки на бар от няколко вида моно Арабики като Руанда, Бразилия, кафе от Бурунди или Колумбия, както и възможността да закупят кафе на зърна или мляно за дома на повече от 100 вида кафе. При нас също така бихте могли да се насладите на белгийска шоколадова торта от Cacao Barry (без добавки или консерванти).

Нашият екип е съставен от любители на кафе, ентусиазирани и с нетърпение да измислят най-добрите кафе решения за нуждите на нашите клиенти и партньори.