Още изгледи

Tchibo Cafissimo Espresso Krafting

Цена: 6,60 BGN

Неналичен

Кат. №:464522
Описание:

Капсулите кафе Tchibo Espresso Intensa Aroma са предназначени за запалените познавачи на еспресо. Открийте едно уникално еспресо, с наситен аромат и оригинален вкус! Тези капсули Tchibo са смес от сортове бразилско кафе 70% Арабика и 30% Робуста. Вследствие на това, че са плътно опаковани, капсулите Tchibo запазват аромата на прясно смляното кафе за дълго време, за да можете да се наслаждавате на хубаво кафе всеки ден. Забележка: Капсулите Tchibo са съвместими със системата Tchibo Cafissimo, но и със системите CaffItaly - OCS 3000 и Gaggia L'amante. Форма за представяне: 10 бр. / кутия или 80 бр. / опаковка. Представената цена е валидна за една кутия с 10 броя.

Цена: 6,60 BGN

Детайли

Капсулите кафе Tchibo Espresso Intensa Aroma са предназначени за запалените познавачи на еспресо. Открийте едно уникално еспресо, с наситен аромат и оригинален вкус! Тези капсули Tchibo са смес от сортове бразилско кафе 70% Арабика и 30% Робуста. Вследствие на това, че са плътно опаковани, капсулите Tchibo запазват аромата на прясно смляното кафе за дълго време, за да можете да се наслаждавате на хубаво кафе всеки ден.

Забележка: Капсулите Tchibo са съвместими със системата Tchibo Cafissimo, но и със системите CaffItaly - OCS 3000 и Gaggia L'amante.

Форма за представяне: 10 бр. / кутия или 80 бр. / опаковка.

Представената цена е валидна за една кутия с 10 броя.

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.

Мнения

Напишете своето собствено мнение

Вие разглеждате: Tchibo Cafissimo Espresso Krafting