Как да поръчам

 

Изберете продуктите

Използвайки лявото меню, преминете през категориите продукти. След като намерите продукта, който отговаря на вашите желания, кликнете върху бутона Добавяне в пазарската кошница.

Кошница

Когато добавите продукти към вашата кошница, ще бъдете автоматично пренасочени към страницата на кошницата с продукти, където можете да прегледате списъка с продуктите, да актуализирате количеството или да откажете един или всички избрани продукти.

Информация за доставка и поръчка с едно кликване!

След като изберете продуктите, попълнете подробностите за доставката на поръчката, в долната част на страницата, под "Кошница за пазаруване". Това отнема максимум 1-2 минути.
a. Ако сте нов клиент, тогава трябва само да попълните данните от формуляра и да кликнете върху бутона "Изпращане на поръчка"
b. Ако вече сте клиент, въведете имейла и паролата си в дясното поле и ще се заредят всички данни, които сте използвали при последната поръчка. Ако искате доставка при същите условия, просто кликнете върху " Изпращане на поръчка ".

Начин на плащане

Плащането на продукти по Вашата поръчка, може да бъде направено чрез:

Плащане при доставка - наложен платеж за доставена стока        

Плащане чрез БН - банков превод, който може да се извърши чрез класическо интернет банкиране, Payu интернет банкиране или по класически банков метод за банково нареждане

 

S.C. Partener Coffee Services S.R.L
Ул. Валеа Арджешулуй, № 11, Букурещ

 

Онлайн плащане чрез банкова карта - трябва да попълните формуляр с информацията за вашата карта на защитената страница с процесор. Плащанията с кредитни / дебитни карти, издадени под логото Visa и MasterCard (Visa / Visa Electron и MasterCard / Maestro) се извършват чрез системата "3-D Secure", разработена от организации, предоставящи он-лайн транзакции със същото ниво на сигурност като тези на банкоматите или във физическата среда на търговеца. "3-D Secure" гарантира, че информацията, свързана с картата ви, не се прехвърля или съхранява, в нито един момент на сървърите на магазина или на сървърите на процесора за плащане, като тези данни се въвеждат директно в системата Visa и MasterCard.

Важно е да знаете! - Няма такси за плащания с банкови карти!

 

Записване на данни

След всяка поръчка, данните за доставка се запазват за по-нататъшна употреба. В сметката  отворена при поръчката, можете да видите състоянието й в реално време, каква дата е зададена за доставка, дали и кога поръчката е била доставена и др.

Изпращане на поръчката

За да поръчате избраните продукти, кликнете върху бутона Поръчка!