Кафе

Кафе

Екипът на espressodepo.bg Ви кани да влезете във вълшебният свят на кафето, за да се насладите на уникален аромат и вкус на различните асортименти от кафе. Кафе на зърна, смляно, капсули, инстантно, био или sngle orign, сега имате свободата да избирате кафето, което обичате!

Артикули 41 до 50 от общо 69

Страница:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  1. Movenpick Espresso зърна 1 кг

    Неналичен

    Цена: 25,60 BGN
    Отличава се с фин и добре балансиран вкус. Специалистите от Movenpick използват само внимателно подбрани зърна кафе Арабика и оптимизирана технология на изпичане. Movenpick Gourmet Espresso е кафе с високо качество, със съвършен богат аромат посредством оригиналната швейцарска рецепта. Експертите от The Coffee Shop препоръчват Movenpick Gourmet Espresso за автоматичните машини за еспресо, но и за да бъде смляно и използвано в ръчните машини за еспресо, които използват смляно кафе.  Вижте повече
  2. Прясно Изпечено Кафе THE COFFEE SHOP Columbia

    В наличност

    Цена: 25,90 BGN

    Кафе 100% Арабика, традиционно и висококачествено собствено колумбийско кафе. Продуктът се характеризира със забележителен, пълен, деликатен и иключителен аромат, със средно-висока киселинност и текстура, и представлява една чиста, висококачествена и превъзходна напитка в света. Тези качества се получават само тогава когато се засаждат подходящите сортове растения на места във високопланински тропически райони (типове почви и особен климат, отглеждани на височини между 1200 и 2200 метра над морското равнище), едноврменно с много внимателен процес на отглеждане. Обявената цена е за 500 гр. Може да се за купува и от магазините THE COFFEE SHOP намиращи се в София на Бул. Дондуков № 39 и Раковски № 122.

    Вижте повече
  3. Прясно Изпечено Кафе THE COFFEE SHOP Peru 500 гр.

    Неналичен

    Цена: 26,40 BGN

    Перу Финка е разнообразие от кафета Арабика, отглеждани в планината Амазон. Надморската височина, почвата, климатът винаги са създавали идеални условия за отглеждане на кафе и получаване на висококачествени продукти. Кафето се подбира и обработва ръчно в дълъг процес. След печенето то получава интензивен и екзотичен аромат.

    Вижте повече
  4. Movenpick Cafe Crema Зърна 1 кг

    Неналичен

    Цена: 27,20 BGN
    Movenpick Cafe Crema има фин аромат и един балансиран вкус. Използваните зърна са внимателно подбрани, като след това са изпечени по специална технология. Това е една специална смес от кафе арабика с високо качество, с неповторим аромат. Експертите от EspressoDepo.ro го препоръчват за автоматичните апарати за еспресо, но и за да бъде смляно и използвано в ръчните машини за еспресо. Вижте повече
  5. Movenpick El Autentico 1 кг

    Неналичен

    Цена: 27,20 BGN
    Това изискано кафе е смес от зърна от най-добрите сортове, от планините на Централна и Южна Америка, с богат и продължителен аромат. Вижте повече
  6. The Coffee Shop Rwanda Bourbon Specialty 500гр

    В наличност

    Цена: 27,40 BGN

    Това кафе 100% бърбън е било направено на 1473 метра над морето на юг от Руанда. Следователно, Rwanda Bourbon е комплексно кафе с отличителен и богат вкус, с подходяща киселинност.

    Вижте повече
  7. Прясно Изпечено Кафе THE COFFEE SHOP Columbia Decaf 500g

    В наличност

    Цена: 27,50 BGN

    Декофеинизирано кафе 100% Арабика. Това кафе се характеризира с познат и деликатен аромат. Отглежда се на надморска височина над 1200 метра. Използвани са специално подбрани растения, които са засадени на избрани видове почви. Изпечено с внимание за перфектен резултат при направа на еспресо или капучино.

    Вижте повече
  8. Прясно Изпечено Кафе THE COFFEE SHOP Guatemala

    В наличност

    Цена: 29,60 BGN

    Това е 100% кафе Арабика, получено по мокър метод, което означава висококачествено кафе - зърна със специален вид и очарователни аромати на подправки, приятна киселинност, плътно, усещане за пълнота. Надморската височина (1300-2000 м), разнообразието от микроклимати и влажността предлагат идеални условия за производство на отличителното кафе Арабика. Показана цена е за 500 гр. Може да се закупи и от кафенетата The Coffee Shop.

    Вижте повече
  9. Прясно Изпечено Кафе THE COFFEE SHOP Tanzania 500 гр

    В наличност

    Цена: 30,70 BGN

    Това кафе е 100% Арабика, леко киселинно, поради вулканичната почва, в която расте. Степента на печене е средна. Това кафе е перфектното съчетание между традиция и качество, страст и постоянство. Показаната цена е за 500 гр. Може да се закупи и от кафенетата The Coffee Shop.

    Вижте повече
  10. Прясно Изпечено Кафе THE COFFEE SHOP Burundi, 500g

    В наличност

    Цена: 31,80 BGN

    Кафето на Бурунди има ясен и деликатен сладък цитрусов аромат. То е с добре балансирано тяло, умерена киселинност и с нотки на канела, мед и лимонови цветя. Използвано е само кафе, произведено в сертифицирана, безопасна среда.

    Вижте повече

Артикули 41 до 50 от общо 69

Страница:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Show More Products