Още изгледи

Tchibo Cafissimo Fine Aroma 100% Arabica

Цена: 6,60 BGN

Неналичен

Кат. №:476255
Описание:

Капсулите кафе Tchibo Caffe Fine Aroma от кафе на зърна 100% Арабика ще ви зарадват с мек и кадифен крем, с леко и фино докосване на плодове и рафинирано тяло. Оставете се да бъдете прелъстени от една кадифена наслада! Вследствие на това че са плътно опаковани, капсулите Tchibo запазват аромата на прясно смляното кафе за дълго време, за да можете да се наслаждавате на хубаво кафе всеки ден. ЗаБележка: Капсулите Tchibo са съвместими със системата Tchibo Cafissimo, но и със системите CaffItaly - OCS 3000 и Gaggia L'amante. Форма за представяне: 10 бр. / кутия или 80 бр. / опаковка. Представената цена е валидна за една кутия с 10 броя.

Цена: 6,60 BGN

Детайли

Капсулите кафе Tchibo Caffe Fine Aroma от кафе на зърна 100% Арабика ще ви зарадват с мек и кадифен крем, с леко и фино докосване на плодове и рафинирано тяло. Оставете се да бъдете прелъстени от една кадифена наслада!
Вследствие на това че са плътно опаковани, капсулите Tchibo запазват аромата на прясно смляното кафе за дълго време, за да можете да се наслаждавате на хубаво кафе всеки ден.

ЗаБележка: Капсулите Tchibo са съвместими със системата Tchibo Cafissimo, но и със системите CaffItaly - OCS 3000 и Gaggia L'amante.

Форма за представяне: 10 бр. / кутия или 80 бр. / опаковка.

Представената цена е валидна за една кутия с 10 броя.

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.

Мнения

Напишете своето собствено мнение

Вие разглеждате: Tchibo Cafissimo Fine Aroma 100% Arabica