Още изгледи

Tchibo Cafissimo Cafe Crema 100% Arabica

Цена: 6,60 BGN

В наличност

Кат. №:483508
Описание:

Капсулите кафе Tchibo Cafe Crema от зърна кафе 100% Арабика ще зарадват вкусовите ви рецептори с чувствен, мек и кадифен крем. Това е специално кафе, идеално за основните рецепти кафе с мляко с много пяна, като капучино или latte macchiato. Подобрената формула добавя твърдост на кафето, а фините нотки на карамел го превръщат в истинска пенлива наслада. Вследствие на това, че са плътно опаковани, капсулите Tchibo запазват аромата на прясно смляното кафе за дълго време, за да можете да се наслаждавате на хубаво кафе всеки ден. Бележка: Капсулите Tchibo са съвместими със системата Tchibo Cafissimo, но и със системата CaffItaly - OCS 3000 и Gaggia L'amante. Форма за представяне: 10 бр. / кутия или 80 бр. / опаковка. Представената цена е валидна за една кутия с 10 броя.

Цена: 6,60 BGN

Детайли

Капсулите кафе Tchibo Cafe Crema от зърна кафе 100% Арабика ще зарадват вкусовите ви рецептори с чувствен, мек и кадифен крем. Това е специално кафе, идеално за основните рецепти кафе с мляко с много пяна, като капучино или latte macchiato. Подобрената формула добавя твърдост на кафето, а фините нотки на карамел го превръщат в истинска пенлива наслада. Вследствие на това, че са плътно опаковани, капсулите Tchibo запазват аромата на прясно смляното кафе за дълго време, за да можете да се наслаждавате на хубаво кафе всеки ден.

Бележка: Капсулите Tchibo са съвместими със системата Tchibo Cafissimo, но и със системата CaffItaly - OCS 3000 и Gaggia L'amante.

Форма за представяне: 10 бр. / кутия или 80 бр. / опаковка.

Представената цена е валидна за една кутия с 10 броя.

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.

Мнения

Напишете своето собствено мнение

Вие разглеждате: Tchibo Cafissimo Cafe Crema 100% Arabica