Matthew Algie

Matthew Algie

Matthew Algie е създаден през 1864 г. от основателя и независим водещ доставчик на печено кафе в Обединеното кралство и Ирландия..
Matthew Algie е изпекъл първите зърна еспресо Fairtrade през 1997. Днес около 90% от закупеното зелено кафе Matthew Algie е Fairtrade и допринася за своята верига за доставки с три сертификата.
Matthew Algie доставя кафе на едни от най-големите търговци на дребно и някои от най-големите хотелски вериги, включително Marks & Spencer Cafe, Cafe Sainsbury или Gleneagles Hotel.
Matthew Algie, UKS независим водещ доставчик на печено кафе, е придобит от семейството от немски произход Tchibo. Това придобиване е приветствано и от двете страни с ентусиазъм. За Tchibo, споразумението илюстрира желанието да продължи да расте на пазара на кафе в Обединеното кралство. Ръководството на Tchibo показа благодарност за многото предимства, които Matthew Algie е оставил като "наследство": отдаденост, етична търговия, тройна акредитация, операции и техническа поддръжка за клиентите.

1 Продукт(а)

1 Продукт(а)

Show More Products