За ползване

Заедно с нас, ESPRESSODEPO.BG, Вие вече няма да се притиснявате за кафето или еспресото,  защото ние сме професионалисти в кафето, от което имате нужда, за да може всичко да е перфектно!
С нашите комплексни услуги, всичко, което трябва да направите, е да се насладите на качеството на продуктите от кафе, чай или шоколадови продукти.

 

1.  Инсталирането на кафемашините в система за безплатно ползване или отдадени под наем в зависимост от сферата на дейност:

 - кафемашина за еспресо в офиса
 - кафемашина за еспресо вендинг
 - кафемашина за еспресо в кафене и ресторант
 - решения за закуска в хотел
 - кафемашина за еспресо To Go

 

2. Консултантски и обучителни услуги за барове, кафенета, ресторанти;

- заявете офертата на адрес: office@caffea.bg

3. Услуги по поддръжка и реконструкция: кафемашини за еспресо ръчни, автоматични, професионални, филтър кафе

- заявете офертата на адрес: office@caffea.bg

4. Резервни части за всички видове кафемашини: Sielaff, Rhea Vendors, Saeco, Necta, Jura, Expobar, La Cimbali, Coffee Queen, Animo;

- заявете офертата на адрес: office@caffea.bg

 

Ние сме тайната на вашия бизнес успех. Нито един въпрос не остава без отговор. Ако се свържете с нас в рамките на 48 часа, един от нашите консултанти по продажби или услуги ще ви предостави цялата необходима информация
За да ви убедим в нашия професионализъм, ви каним да посетите магазина за презентации и продажба THE COFFEE SHOP. Тук ще намерите повечето от продуктите, които продаваме в уебсайта www.espressodepo.bg и можете да се насладите на над 30 кафе-специалитети Alfredo, Pure Origins или Tchibo, които се предлагат в системата To Go.

 

 

С уважение,
Екипът ESPRESSODEPO.BG